Temat: [Fiesta 2017- ] Nowa fiesta, jaka jest?
View Single Post
Stary 18-01-2022, 13:12   #898
_Semtex_
ford::amateur

Model: KIA CEED GT
Silnik: 1.6 T-GDI 204 KM DCT
Rocznik: 2021
Domyślnie Odp: Nowa fiesta, jaka jest?

Cytat:
Napisał Wasabi88 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wiem, że konkurencja też podniosła ceny. Ale nie wiem czy inny producent aż tak kastruje swoje auta jak Ford.
Ostatnio trochę pochodziłem po salonach. VW czy Seat nie kastrują aż tak, za to nie można się doczekać na ich samochody, a sensownie skonfigurowany LEON wychodzi >140 tys. zł z silnikiem 1.5 TSI, co nawet zważywszy na COVID i związane z tym problemy logistyczne/produkcyjne, inflację, Nowy Ład i inne syfy, uważam... jest sporą przesadą.

Cytat:
Napisał mskgs Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Potrzeby są różne, wg mnie składane lusterka to bardzo przydatna rzecz w mieście. W przeciwieństwie do chociażby cyfrowych zegarów. To trochę tak jakby nagle ucięli elektryczne szyby z tyłu... chociaż może lepiej nie podsuwać pomysłów.
Zgadzam się - składane lusterka super rzecz, nie napisałem, że nie. Tylko to już trudno "przeskoczyć" - nie wiem czy da się to dorzucić post factum na zasadzie: drogie ASO, zapłacę, proszę mi zamontować elektryczne składane lusterka.
_Semtex_ jest offline   Odpowiedź z Cytatem