Witam ponownie. Panowie. Po co te dyskusje które nie prowadzą do niczego. Dla FF 1.0 była przewidziana aktualizacja. Koniec kropka. Temat szeroko poruszany na forach niemieckich. To tam znalazłem tę cenną informację i kod akcji serwisowej. Pamiętajcie, że żyjemy w dziwnym kraju jakim jest Polska. Tu nie jest wszystko tak oczywiste. W moim przypadku duży serwis z Wrocławia nie widział żadnej poprawki czy aktualizacji, natomiast inny ze Świdnicy stwierdził że jest takowa aktualizacja i mogą ją bez problemu wgrać oczywiście odpłatnie. Dodam, że informację od serwisów otrzymałem w tym samym czasie. Tak czy inaczej proszę szukać w serwisach aktualizacji
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..
Jeśli ktoś chce sprawdzić czy ma złą konfigurację modułu, wystarczy w forscan sprawdzić czym Wasz samochód jest zasilany. U mnie przed aktualizacją widniał olej napędowy.
Pozdrawiam i życzę sukcesów.
Bump: Witam ponownie. Panowie. Po co te dyskusje które nie prowadzą do niczego. Dla FF 1.0 była przewidziana aktualizacja. Koniec kropka. Temat szeroko poruszany na forach niemieckich. To tam znalazłem tę cenną informację i kod akcji serwisowej. Pamiętajcie, że żyjemy w dziwnym kraju jakim jest Polska. Tu nie jest wszystko tak oczywiste. W moim przypadku duży serwis z Wrocławia nie widział żadnej poprawki czy aktualizacji, natomiast inny ze Świdnicy stwierdził że jest takowa aktualizacja i mogą ja bez problemu wgrać oczywiście odpłatnie. Dodam, że informacje od serwisów otrzymałem w tym samym czasie. Tak czy inaczej proszę szukać w serwisach aktualizacji
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..
Jeśli ktoś chce sprawdzić czy ma złą konfigurację modułu, wystarczy w forscan sprawdzić czym Wasz samochód jest zasilany. U mnie przed aktualizacją widniał olej napędowy.
Pozdrawiam i życzę sukcesów.