Temat: [Mondeo 2014- ] Modyfikacje, konfiguracje co można ?
View Single Post
Stary 21-01-2022, 09:54   #5531
kabar3
ford::average

Imię: Bartek
Model: Focus II; Mondeo V
Silnik: Duratec 2.0; Ecoboost 2.0
Rocznik: 2004; 2017
Domyślnie Odp: Modyfikacje, konfiguracje co można ?

Cytat:
Jest kilka tematów na rosyjskim forum i jak ogarnę moje priorytety to pokuszę się o elektryczną kolumnę kierownicy z pamięcią . Poniżej masz jeden przykładowy temat https://www.drive2.ru/l/525481346999517289/
Dzięki! Przeczytałem ten rosyjski watek, wydaje się to bardziej skomplikowane niż myślałem, na tyle ile rozumiem tłumacza google (nie umiem w rosyjski) ale chetnie pogmeram z pomocą kogoś bardziej wprawionego w boju, daj znać jak będziesz się przymierzał Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

ps. na youtube Nick The Car Guy wrzucil pare filmikow z montazu do Fusiona

Cytat:
Napisał jacekwx Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Po wejściu do samochodu i zamknięciu drzwi kierowcy (z kierowcą w środku na siedzeniu). się rozkladają Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
bez kierowcy się nie rozkładają - żadne drzwi ich nie aktywują. jest na wypasie - logicznie i bez zbędnych ruchów przede wszystkim.
chapeau bas dla Tedi_k raz jeszcze Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
można Forscanem sobie zrobić taką operację czy wiedza tajemna "tylko za opłatą"?

Ostatnio edytowane przez kabar3 ; 27-01-2022 o 14:11
kabar3 jest offline   Odpowiedź z Cytatem