Cytat:
z tego co się orientuję to i przód i tył można odkręcić cały i przykręcić nowy po prostu. Więc o taką drogę podmiany pytam.
I cały stelaż od podłokietnika fotela kierowcy też rozbierałeś i przekładałeś do starego fotela?
ps. jak masz chęć to możesz wykonać jakieś wideo z instrukcją co i jak, jak będziesz robił drugi fotel, lub no fotorelację do działu fotorelacji. Myślę że fajnie by zagościło na forum na przyszłość Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Kupiłem tylko fotele bez kanapy, dlatego wymieniam tapicerkę...
Na razie tylko rozebrałem "przyjezdny" fotel kierowcy na części pierwsze.. przekładać będę jak się ociepli bo mam nieogrzewany garaż
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A dwa jest plan przeniesienie przycisków z foteli na inne miejsce, ociepli się to będę działać.. fotorelację zrobię o ile nie zapomnę hehe
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.