Tłumiki wymienione - jest totalna cisza! ufff
Dla chętnych te głośne (MRT) są na sprzedaż na OLX - ale zaznaczam nie są dla "miękiszonów"
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Bump: Wracając do caraudio...
w oczekiwaniu na przesyłkę z USA poprowadziłem przewody i zamontowałem dodatkowego wzmaka.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
masę wziąłem z lewego tylnego błotnika (pod wzmacniaczem), ale czy będzie OK to się okaże bo jakaś taka cienka tam blaszka jest
wzmak zamocowałem do wkładu bagażnika - chwilowo bezużyteczny, ale będzie połączony jako monoblok z subem
no i dodałem kolejne tweetery (na osobnym obwodzie), a te w drzwiach połączyłem zwrotnicami z wooferami - teraz TO GRA
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Zanim dotrze interfejs jeszcze wymienię głośnik w subie i "wyścielę" box...