View Single Post
Stary 26-01-2022, 08:20   #9
patryho
ford::beginner

Imię: Patryk
Model: Edge
Silnik: 2,7
Rocznik: 2017
Domyślnie Odp: SPORT - Lekki tuning Audio i Car Audio

Tłumiki wymienione - jest totalna cisza! ufff
Dla chętnych te głośne (MRT) są na sprzedaż na OLX - ale zaznaczam nie są dla "miękiszonów" Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Bump: Wracając do caraudio...
w oczekiwaniu na przesyłkę z USA poprowadziłem przewody i zamontowałem dodatkowego wzmaka.

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

masę wziąłem z lewego tylnego błotnika (pod wzmacniaczem), ale czy będzie OK to się okaże bo jakaś taka cienka tam blaszka jest Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

wzmak zamocowałem do wkładu bagażnika - chwilowo bezużyteczny, ale będzie połączony jako monoblok z subem

no i dodałem kolejne tweetery (na osobnym obwodzie), a te w drzwiach połączyłem zwrotnicami z wooferami - teraz TO GRA Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Zanim dotrze interfejs jeszcze wymienię głośnik w subie i "wyścielę" box...

Ostatnio edytowane przez patryho ; 26-01-2022 o 08:37
patryho jest offline   Odpowiedź z Cytatem