Odp: Jaki rozniar felg, czujniki
Jak masz dalej ten problem to sprawdz czy Ci wulkanizator nie dal dupy bo w aucie mojej zonki tak mialem jak Ty i wreszcie po paru miesiacach wyszlo dlaczego. Zdechl jeden czujnik, brak dzwieku przy aktywacji, jade do wulkanizatora, ten sciaga kolo a czujnik
Ze srubka lezy sobie w oponie bo odkrecil sie od wentyla. Raz po 100km wyskakiwal blad, raz po 500km, raz po 1000km, wreszcie jak sie dobrze poobijal i zdechl to doszlo sie dlaczego tak bylo. Bzdury mi mowil ze tak bywa czasami. Sruba 3majaca czujnik jest naprawde dokrecana z duza sila i nie ma bata sama sie odkrecic. Mi los jeden na jesien nie dokrecil dobrze czujnika bo juz po 50km wyskoczyl 1 raz blad. Od czasu zmiany czujnika, aktywacji przeze mnie ani razu nie bylo zadnego komunikatu. Szlak jasny trafilby partaczy! Taka prosta czynnosc i tak potrafi ktos cos zrabac. [Q2UOTE=cza-rny;3362636]kurnia 3-ci miesiąc bujam się z czujnikami
zaprogramuje je i np. po 100 km pokazuje, że czujniki nie wykryte, jakieś pomysły?[/QUOTE]
Bump:
C-max II, 1.5 ecoboost 150, Titanium; = seria / FF mk3st: Milltek 200cell, Accessport V3 od Cobb + soft Stratified Automotive, świece zapłonowe Denso Itv22, koła 235/35/19, dolot Mountune, short shifter Cobb, SYNC3.4
Ostatnio edytowane przez jarekfxsilver ; 26-01-2022 o 21:14
|