Temat: [Focus 2018- ] Olej silnikowy do 1,5 EB benzyna
View Single Post
Stary 27-01-2022, 18:11   #65
Szmiko
ford::beginner

Imię: Szymon
Model: Focus mk3 sedan
Silnik: 1.5 EB 110kw
Rocznik: 2017
Domyślnie Odp: Olej silnikowy do 1,5 EB benzyna

Cytat:
Napisał krzysztofSJZ Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ten koleś A. Kornacki z TVN Turbo to reklamuje, napisałem do nich zapytanie czy skoro taki ,,miszcz,, to reklamuje czy gwarantuje skuteczność miesiąc minął i zero odzewu, znając życie nie odpowiedzą Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Możesz się nie doczekać Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Cytat:
Napisał Jones_1 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
tego akurat nie stosowałem
myślę że jest tak jak w większości tego typu produktów te specyfiki nie naprawią i nie zregenerują nam wtryskiwaczy to trzeba traktować jako dodatek który zmniejsza zabrudzenie wtrysków
czyli mamy wszystko ganc i lejemy dodatek aby zapewnić mniejsze zabrudzenie wtryskiwaczy
przy produkcie jest opis
Zastosowanie:
Stosować w celu uniknięcia problemów.................................bla bla bla
tak to trzeba rozumieć
watek jest o olejach mam nadzieje że nie wlejesz tego do oleju Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

oczywiście że nie odpowie za to mu nie płacą
Tak oczywiście, bardziej myślałem pod kątem LSPI, że może coś tam by wyczyściło w komorze.
Raczej jak zwykle lecą na marketingu, bo przecież już są tak "super myjące" paliwa, że na co Nam ten produkt.
Szmiko jest offline   Odpowiedź z Cytatem