View Single Post
Stary 30-01-2022, 10:30   #8366
potraff
ford::advanced

Imię: Wiktor
Model: Focus cztery z kartonem mleka a był mondeusz cztery
Silnik: EB
Rocznik: 2018
Domyślnie Odp: Mondeo 2015 vs konkurencyjne auta

Cytat:
Napisał N7h4k4lr Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tu bym nie szalał z takimi wnioskami bo mając do wyboru wypasionego Mondeo albo BMW 3 Bieda Edition z podstawowym silnikiem to wybrałbym Mondka
Ale to Ty, ja też jakoś do tych aut nie jestem przekonany, tzn mnie nie zależy by się pokazać, a wybrać auto dla mnie najwygodniejsze.
Zresztą, mnie już minęły czasy, że marzyło mi się nie wiadomo ile mocy itp. Wolałem kupić po Mondeo mkIV (używany), Focusa mkIV z 1,0, nawet nie wypasionego (bo to trend edition buisnes i w sumie żałuje dziś, że nie ma świateł ledowych i tempomatu adaptacyjnego, dziś jeszcze bym szukał automatu; z reszty wyposażenia jestem zadowolony), a pozostałe pieniądze wydać na co innego.
Ale gdybym szukał auta większego, to u mnie nie wchodziły w grę auta premium, pewnie właśnie Mondeo z 1,5EB byłoby naturalnym wyborem.
Niemniej ja i Ty jesteśmy mniejszością, w Polsce dalej sporo osób, musi się pokazać, albo, czasem z powodów zawodowych mieć "odpowiednie" auto. I nie jest to z mojej strony post prześmiewczy, a taka jest rzeczywistość.
potraff jest offline   Odpowiedź z Cytatem