Temat: [Ogólne] aktualizacja dla sync 3
View Single Post
Stary 30-01-2022, 15:55   #1528
p.saw
ford::professional

Imię: Przemek
Model: Mondeo MK5 FL Titanium
Silnik: 2.0 A8 EcoBlue 190KM
Rocznik: 2019, I rej. 2020
Domyślnie Odp: aktualizacja dla sync 3

Cytat:
Napisał krystianen Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Czasem tak to jest z najnowszymi wersjami soft. Pewnie następna wersja (nie konieczna kolejna) to poprawi. Jeżeli bardzo jest to dla Ciebie problematyczne to pozostaje zabawa z cofaniem softu i sprawdzanie czy cos się zmieniło.
Wrócę do opisywanego przeze mnie problemu z przycinaniem etykiet utworów podczas odtwarzania Spotify. Nie tylko etykiety okładki i nazwa wykonawcy utworu i tytuł sie zacinają. Pokazuje także czas utworu nie tego aktualnie odtwarzanego.
Niestety staje się to bardzo irytujące. Ford nie wydaje kolejnych aktualizacji softu. Pewnie też nie zna problemu i nie ma świadomości o konieczności "naprawy" softu.
Mam aktualnie 3.4 kompilację 21194. Jest to wersja z września 2021 wgrywana przeze mnie na początku października. Po tym zaczęły się problemy.
Czy mogę "bezkarnie" wgrać np. wersje z marca 2021 roku czyli dokonać downgrade ?
Mam wgrane mapy F10, które mogłem pobrać z serwera dopiero po potwierdzeniu wgrania najnowszej wersji softu. Czy nie narobię "bałaganu" wgrywając starszy soft nie ruszając map?
Po potwierdzeniu przez kolegę @sabaciontko , że nie jestem odosobniony z tą dziwna przypadłością zaczynam się zastanawiać czy nikogo więcej ten problem nie spotkał?
Moim zdaniem jest to o wiele bardziej denerwujące niż np. brak loga stacji FM. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
p.saw jest offline   Odpowiedź z Cytatem