Czesc
Wczoraj dotarło do mnie radio na androidzie. To moje trzecie podejście, mam nadzieje, ze tym razem bedzie wszystko ok. Pierwsze miało mieć androida a nie miało, drugie naszczęście udało się zrezygnowac z zakupu, ponieważ wymiary miało o 1cm mniejsze z szerokości i wysokści.(trzeba uważać chińczyi niektóre tak mają). Teraz na pierwszy rzut oka jest ok. Radio które kupiłem to AC8581L z aukcji:
https://pl.aliexpress.com/item/10050...e3202acab880e6
Zalerzało mi aby miało w miarę dużo pamięci RAM i ROM wbudowany moduł inter. 4G, DSP, i przede wszystkim żeby był możliwy zakup z UE aby uniknąć dodatkowych opłat jak np: cło. To moje jest na 8 rdzeniowym procesorze, 4GB RAM, 64GB ROM, 4G, DSP, SplitScreen, moduł Canbus RDS(niektóre nie mają) i dorzucili od siebie OBD ponieważ zamiast 5dni powiedzieli, ze radio dojdzie za max 15. Jestem po pierwszych podłączeniach więc dużo napisać nie mogę ale wszystko działa ok klima pokazuje swoje ustawoienia na ekranie muzyka gra bardzo dobrze. Śmię twierdzić, ze chyba nawet lepiej niż mój Travelpilot FX który skapitulpował.