View Single Post
Stary 02-02-2022, 21:20   #2116
rafi120177
ford::beginner

Imię: Rafał
Model: Ford Kuga
Silnik: 1,5 ecoboost
Rocznik: 2021
Domyślnie Odp: Odbiór auta i spostrzeżenia eksploatacyjne

Cytat:
Napisał qualin Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Zdalny dostęp jest darmowy. Płacisz za hotspot, net i traffic.

Wysłane z mojego HD1903 przy użyciu Tapatalka
Odgrzewam dyskusję na temat Hotspota i karty SIM z Plusa. Ktoś rzeczowo potrafi napisać jakich funkcjonalności zostanę pozbawiony nie wykupując abonamentu po okresie próbnym? Na 100% nie będzie Hotspota ale to rzeczywiście wydaje się być zbyteczny bajer, kiedy większość z nas ma spore pakiety internetu w komórce. A jak wygląda sytuacja z pokazywaniem lokalizacji auta, zdalnym otwieraniem i zamykaniem czy informacjami o ruchu drogowym? To też musi być chyba realizowane przy użyciu internetu!?
Z informacji które udało mi się znaleźć w oficjalnych źródłach Forda to nawet do traffica nie są potrzebne dane komórkowe:
[Tylko zarejestrowani użytkownicy widzą linki. ]
w końcówce filmu: "PRZYDATNA WSKAZÓWKA: funkcje zdalne, takie jak informacje i alerty drogowe, nie wymagają transferu danych".
Poniekąd zgadza się to z moją obserwacją, bo jeżdżąc przed założeniem konta na stronie Plusa i przed uruchomieniem próbnego okresu na transfer danych, informacje o korkach działały!
rafi120177 jest offline   Odpowiedź z Cytatem