Odp: aktualizacja dla sync 3
Rozumiem, że każdy ma swoje upodobania, jednak uważam, że słuchanie Spotify jest bardzo wygodne i w przeciwieństwie do pendrive nie potrzeba muzyku przygotowywać, kopiować, katalogować. Ot, po prostu masz swoje ulubione utwory na Spotify i ich słuchasz. Ja mam polubione około 1500 utworów i nie muszę się martwić, że coś się powtórzy a nawet jak playlista się skończy to Spotify podsyła kolejne utwory zgodne z preferencjami słuchacza.
Uważam, że to bardzo wygodne.
Radia nie słucham z uwagi na fatalną jakość FM, więc loga stacji mi "powiewają". Czasami słucham DAB+.
Wracając do tematu. Wspomnianą wcześniej usterkę zgłosiłem do ASO i zapytałem, czy mam to zgłaszać bezpośrednio do Ford Polska czy....? ASO potwierdziło, że tematowi się przyjrzy, co raczej czuję, że określenie "przyjrzy" raczej zamknie problem z ich strony. Przekazali mi tylko jedną sugestię, że jeśli chciałbym wrócić do poprzedniej wersji sync, która nie miała problemów to wersja map nie będzie kompatybilna z wersją sync. Czyli należałoby także zrobić downgrade map. Na to raczej nie pójdę.
Pozostaje zgłaszać i czekać na kolejną aktualizację mając nadzieję, że ten problem zniknie.
|