Odp: 1.6 ecoboost 5 barów sprężania na 1 cylindrze
powodzenia jest jak najbardziej szczerze, bo jestem pewien, że długo tym autem nie pojeździsz po odbiorze go od mechanika, niestety to raz
dwa - pisałem , ostrzegałem. no ale jestem wyśmiewany na forum za to, że ford coś spier...ł. no trudno.
trzy. mówiłem, sprzedaj auto na kołach, te 10 000 co włożysz w to padło dołóż do otrzymanej kwoty motor schaden i kup coś normalnego. teraz nawet jak to auto będzie jeździć to się będziesz bał tym padłem do władysławowa na weekend jechać
cztery. na forum jest user co to tulejuje i daje gwarancje - może zagadaj z nim. tylko jak już włożyłeś pewnie 5 koła w mechanika X to teraz ciężko iść w innego. możesz jednak go podpytać co zostało zrobione źle i ci podpowie - zaoszczędzisz kasę
pięć. BMW. tak jak miałeś bmki do 2004 roku to byłeś baron. teraz to są plastikowe resoraczki na 3 lata w lisingu za milion złotych. po trzech latach trzeba włożyć 10 milionów a to już robi "kolejny" po lisingowy frajer. także era bezawaryjności bawarek się też skończyła.
głowa do góry, działaj. tylko szkoda czasu. i znienawidzenia swojego dupowozu, gdzie do niego powinieneś się uśmiechać - a będziesz się go bał.
|