Temat: [S-MAX 2006-2015] wymiana amortyzatorów przód
View Single Post
Stary 04-02-2022, 22:05   #39
Arek476
ford::beginner

Imię: Arek
Model: S Max
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2008
Domyślnie Odp: wymiana amortyzatorów przód

Cytat:
Napisał Rychul Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Chyba nie masz pojęcia co piszesz bo w s-maxie nie ma tyle miejsca aby opuścić zwrotnice z amortyzatora jeśli chodzi o prawą stronę .
Dziwne, że udało mi się tak zrobić 3x... Ale dobrze że już wiem że tak się nie da, i nawet nie będę próbował 4 razGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Bump:
Cytat:
Napisał krzykor Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Kurczę, robię lewą stronę - kierowcy i za bardzo nie mam jak dojść dobrą nasadką do sworznia zwrotnica/wahacz bo półoś blokuje. Trzeba jakoś ustawić zwrotnicę (obrócić/podnieść) żeby wyciągnąć wałek półosi, czy jakimś oczkowym 21mm kluczem walczyć?
Nie jestem pewien, ale nie trzeba najpierw popuścić śrubę trzymająca połoś w piascie, wysunąć ją i dopiero odkręcać? Ja odkręcałem te śruby żeby półośki nie wyskoczyły.
Arek476 jest offline   Odpowiedź z Cytatem