View Single Post
Stary 07-02-2022, 14:14   #186
_Semtex_
ford::amateur

Model: KIA CEED GT
Silnik: 1.6 T-GDI 204 KM DCT
Rocznik: 2021
Domyślnie Odp: Focus Mk4 Facelift

Cytat:
Napisał mskgs Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A to nie jest ta lepsza kamera? Bo w cenniku widnieją dwie pozycje:
- Kamera - ułatwiająca parkowanie tyłem - w standardzie
- Kamera cofania - o wysokiej rozdzielczości, z szerokim polem widzenia - w pakietach Parking/Driver Assistance (i też była przed FL)
Masz rację, tylko w poprzednim cenniku był błąd - w opisie pakietu nie było mowy o rozdzielczości:

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

natomiast dalej w cenniku już faktycznie jest dodatkowa informacja o wysokiej rozdzielczości.

Jedna różnica - kamera jest teraz w dwóch pakietach (DRIVER ASSISTANCE, PARKING), wcześniej w jednym (PARKING).

Cytat:
Napisał mskgs Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Btw. jak ktoś nie widzi różnicy we froncie w modelu po FL to powinien udać się do lekarza, koniecznie. Rozumiem, że można czegoś nie lubić, ale już bez przesady. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tu raczej chodzi o gusta i guściki. Mnie osobiście FL przodu się bardzo podoba, uważam, że samochód jest bardziej dynamiczny, ale sporo osób jest zdania np., że teraz wygląda trochę jak Seat Leon poprzedniej generacji. Ja to szanuję - każdy ma prawo do swojej opinii. Także dla Ciebie czy dla mnie ta zmiana jest pozytywna, ale pewnie znajdą się tacy, którzy niechętnie zaakceptują przemodelowany przód.
_Semtex_ jest offline   Odpowiedź z Cytatem