View Single Post
Stary 07-02-2022, 23:02   #195
potraff
ford::advanced

Imię: Wiktor
Model: Focus cztery z kartonem mleka a był mondeusz cztery
Silnik: EB
Rocznik: 2018
Domyślnie Odp: Focus Mk4 Facelift

Cytat:
Napisał Tomasz76 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Czytając Wasze negatywne komentarze dotyczące Focusa po FL, odnoszę wrażenie, że przemawia przez Was zazdrość
Mnie się przód nie podoba, ale najbardziej mnie odrzuca ten duży tablet, obecny jest idealny.
Nie ukrywam, że po Mondeo mkIV 1,8tdci, w sumie miało nie być Forda (zaczął mnie na końcu wkurzać awariami drobnymi) i Focus mkIV wygrał z innymi autami w sumie sporym wnętrzem i dość dobrym wyciszeniem.
Dziś gdybym miał wybierać auto, kompakta obejrzałbym nowe C4, jest chwalone. Może Focusa sedana? W sumie to takie gdybanie, bo musiałbym się rozejrzeć, ale oglądałem ostatnio test Proceeda po lifcie i kurcze...jakość materiałów wyglądała na podobną (np boczki tylnych drzwi), choć nie skrzypi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
O może bym się nad Proceed, albo i30 fastbackiem zastanowił, ale znów spojrzenie na cenę i...w tej cenie może spojrzeć na coś innego, np bardzo mi się nowy DS4 podoba Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ale i tak by zdecydowała jazda próbna, właśnie po niej, Focus mk4 wygrał Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
potraff jest offline   Odpowiedź z Cytatem