Temat: [Focus 2018- ] Cena zakupu Waszego egz.
View Single Post
Stary 08-02-2022, 22:33   #94
dgbi
ford::amateur

Model: Focus
Silnik: 1.6 tdci
Rocznik: 2013
Domyślnie Odp: Cena zakupu Waszego egz.

Cytat:
Napisał Tomasz76 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Albo kolega ściemnia, albo się pomylił. Silnik 1.0 ECOBOOST HYBRID 155KM, POWERSHIFT A7 występuje tylko w wersji Active lub ST-Line. Gdyby tak było, to sam zamówiłbym Titanium X zamiast Active. Rabat, jaki dostał też wygląda mi na podejrzanie wysoki. Pochwal się, gdzie dają tak wysokie rabaty.
Ani ściema ani też pomyłka, przed oficjalnym zaprezentowaniem cennika taka konfiguracja była dostępna.
Poza tym na niemieckim ford.de jest nadal.

Gdzie zamówiłem nie będę zdradzał, jednak powiem jakiej oferty nie wybrałem. Auto Grupa Lis z Opatówka dla człowieka z ulicy dawała wtedy rabat w wysokości 17 tys.
W tamtym czasie wysokość rabatu była zależna od stosowania podwyżki za 2022 rok, jak salon ją robił to dawał większy rabat a jak nie to niższy, sumarycznie wychodziło na to samo.

Bump: Tak jak kolega wyżej pisze, 3 lata temu dostał prawie 23 tys rabatu. Czy ściemnia na pewno nie, bo sam słyszałem o tym że w Fordzie nawet 20 tys rabatu idzie dostać.
Teraz ceny idą w górę z miesiąca na miesiąc, więc rabaty też maleją. Wszystko zależy w którym momencie zamówi się wóz. A i to nie daje przecież gwarancji ceny, dostępności konfiguracji, ani czasu odbioru samochodu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum., oby było lepiej niż w VW czy Skodzie.

Ostatnio edytowane przez dgbi ; 08-02-2022 o 22:55
dgbi jest offline   Odpowiedź z Cytatem