Cytat:
|
Ja napisałam "Ford domaga się oddalenia naszego wniosku o powołanie biegłego w celu wykonania ekspertyzy uszkodzonego silnika"
cyt. z odpowiedzi na pozew:
" wnoszę o pominięcie wniosku dowodowego o dopuszczenie i przeprowadzenie dowodu z opinii biegłego sądowego z zakresu techniki samochodowej"
|
To już naprawdę koniec, ja już tu nic nie napiszę, bo szkoda mojego czasu na te Pani bzdety i pozbawione podstawowej wiedzy prawniczej wywody. Coś Pani cytuje nie mając o tym zielonego pojęcia, żadnego, minimalnego, nawet podstawowej wiedzy i rzuca się Pani z pazurami na Forda
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jeżeli Pani nie zna różnicy między oddaleniem a pominięciem, to ja Pani edukował nie będę.
Ale proszę sobie zapisać !
Przepisy Kodeksu postępowania cywilnego nie przewidują przesłanek oddalenia wniosku dowodowego !!!
Przepisy Kodeksu postępowania cywilnego przewidują jedynie w art. 235 ust. 2 przypadki w których sąd można pominąć dowody !!!
Przed Panią już pozostawię zadnie znalezienia różnic między oddaleniem a pominięciem.
To by było nieodwołanie na tyle z mojej stony w tej sprawie, nawet proszę nie próbować coś odpowiadać, tym bardziej cytować, szkoda Pani czasu.