Cytat:
|
Proponuję uważać z tą ochroną zniżek, bo jak się z tego korzystało i potem zmieniamy auto to się okazuje że nagle mamy zwyżkę...
|
Bo?
Co wy bredzicie ze ceny w tym roku zabójcze.
Jak macie stłuczkę lub brak wieku, czy krotko prawko to wiadomo ze sporo zapłacicie. Mnie wyszło taniej niz w tamtym roku. Dziwny ten post.... Jak komuś wzrosło to zmień ubezpieczyciela.
Dwa kto sie godzi na propozycje sanej firmy? Przecież to stare jak świat tricki.
Ja juz 4 rok w MTU i co roku mi przysyłają swoje propozycje droższe o 50-100 w stosunku do poprzedniego roku. Idę do agenta i mam taniej o 20-50zl niz rok wczesniej. Po prostu firmy ubezpieczeniowe tak robią i tyle.
Jakaś propaganda? Bo akurat w tej kwestii ja nie widzę zmian. No chyba ze ktos mowie ma jakąś stłuczkę, wiek lub krotko prawko czy zmienił auto np z 1.4 na 2.4 to wiadomo ze bedzie wyzsze. Kumpel w styczniu ubezpieczał Bmw 3 z 2020r i zapłacił za OC 430zł + 1999 AC. Nie mniej ani więcej w stosunku do roku poprzedniego.
Jak wy patrzycie na to co wam przysyła propozycje ubezpieczyciel to pogratulować [emoji23]