Cytat:
a i jeszcze jedno - ja np często jeżdżę po mieście z wyłaczonym tabletem - nie lubię słuchać radia ani poświaty jakie tablet daje. w lifcie przy jeszcze większym tablecie i przy obowiązku pozostania go włączonego (bo jak wyłączysz to nie ustawisz se klimy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ) dla mnie skreśla to auto Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Może będzie wygaszało całość oprócz dolnego paska z "przyciskami"? Miało by to sens, ciekawe czy na to wpadli
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Chociaż nie pozbawi to tej "poświaty".
Też mi się nie widzi dotykowe sterowanie wszystkim, ale co zrobić. Z drugiej strony od paru lat jeżdżę autami z "tabletem" i nigdy nie miałem sytuacji, żeby ekran przestał całkowicie działać. Zdarzały się zwiechy we Fieście, ale restart załatwiał sprawę. Co nie oznacza oczywiście, że w przypadku Focusa do takiej sytuacji dojść nie może.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Klikałem po SYNC 4 w Mustangu Mach-E i działało to nieźle.