Cena zakupu Waszego egz.
Są to moje rozważania na ta chwile czysto teoretyczne. Tak chodzi mi o auto do produkcji z 2022 po lificie. Niektórzy zapytają się ….a dlaczego nie wersja Titanium- szukam HB do finalnej po rabatach ceny max 84000zl. ( wiem trudno znaleźć co dobrego w tej cenie) Titanium to cena wyjściowa 90750zl. Ford okroił wersje Titanium względem ostatniej wersji - auto w standarcie z kołpakami, brak tylnego podłokietnika ( to wszytko można mieć ale trzeba dopłacić tj felgi 600, pakiet Family za 2300 lub np koło zapasowe 500). Po wybraniu tych opcji w Titanium mamy 94150zl- w tej wersji Titanium z doposażenie będzie tożsamy np z VW Golf 8 wersja life-mam wrażenie ze Ford będzie droższy oferując to samo co Golf 8. Golf po rabatach wychodzi 84480zl oraz ewentualny rabat za pozostawienie auta w rozliczeniu czyli 2 tys- daje nam 82480. Ta cena jest w dzisiejszych drogich czasach do przyjęcia. Chyba na wersje Titanium nie uda sie tak zejść z cena - ale gdyby connected był granicach 80 tys lub trochę niżej po rabatach to można by brać go na poważnie( chociaż w tej wersji trzeba pójść na większe kompromisy). W tych pieniądzach konkurencji nie ma za wiele- może kia ceed lub xceed. Nowy 308 wersja bazowa za 90500, nowa Astra podobne kwoty- nie wiem jakie tam rabat dają.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Ostatnio edytowane przez Rafał123 ; 21-02-2022 o 09:38
|