Cytat:
|
jest górna granica ile na zdrowy rozsądek można dać za HB
|
I prawidłowo
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
|
za swojego HB w 2019 dałem 61300
|
Dla mnie w tym samym roku górny limit to był 75 000 zł, ale miałem znacznie większe wymagania od Ciebie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Teraz ciężko znaleźć coś ciekawego poniżej 90 000 zł...
Cytat:
|
Jeśli chodzi o Focusa to nie obrażajcie się na mnie ale wersja po lifcie 2022 jest najładniejsza
|
Zewnętrznie - zgodzę się. Co do środka, już nie do końca
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ale ja akurat mam na myśli wersję z 12,3 calowym wyświetlaczem i Sync4.
Zabrano fizyczny panel obsługi nawiewów, co dla mnie jest dużym minusem. Wrzucenie w to miejsce przycisku Ford Power to średni pomysł, a już pokrętło głośności po prawej stronie to już w ogóle kogoś fantazja poniosła - ukłon chyba w stronę pasażerki, żeby nie musiała za daleko sięgać
Usunięcie przycisków wokół lewarka zmiany biegów na plus - poprawia wygląd.
Przycisk blokowania drzwi też był lepiej umieszczony przed liftem, bo bardziej pod ręką. Teraz to wepchneli przy regulacji elektrycznych lusterek.