Naprawa gwarancyjna Fokus st
Witam ! Moje doświadczenie z fordami jest długa i nigdy nie zawiódł mnie żaden z egzemplarzy ale tym razem jest inaczej ! Kupiłem Fokusa St w grudniu auto ma 4 tys km i od miesiąca serwis nie potrafi rozważać problemu z modułem ABS . Krótko czujnik pożera prąd i w wyniku tego lista błędów w aucie jest mega długa . Na początku sam myślałem ze to wina zainstalowanych kamer które dołożyłem po kilku tyg urzytkowania ale okazuje się ze nie pierwsze oznaki na liście usterek są po 400 km . Auto było w serwisie dwa razy po dwa dni kasowane błędy i będzie Ok za trzecim razem to już 10 Dzień . Przyszedł nowy moduł wymiana itd i co ! I nic Serwis pisze emaile do centrali pomóżcie dajcie coś co pozwoli nam naprawić blad a centrala kilka dni i pisze e-mail zróbcie krok nr 2 itd itd . Pytam się WULGARYZM co to za serwis czeka na komputer potem na inżyniera nie wiadomo skąd .internet zły i tak WULGARYZM w nieskończoność . Gdzie są fachowcy pytam gdzie ludzie którzy maja naprawiać auta nowe . Dramat serwis Forda to jakaś farsa !!!
Dramat w trzech aktach nie dał bym im roweru do naprawy bi tam nie ma kostki żeby wpiąć kompa żeby on pokazał co musza zrobić !!!! Takie moje żale !!
Ostatnio edytowane przez SRS ; 04-03-2022 o 18:17
|