Cytat:
W grudniu wszyscy twardo podkreślali, że oczekiwanie na samochód to 3-4 miesiące… Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
nie wszyscy, pisałem wielokrotnie, że nie dostaniecie aut, bo w aso już wiedzą że do wakacji nie będzie dostaw. skoro całe aso w krakowie wiedziało, więc inne na pewno też. a potem jeszcze przyszła wojna o której nikt nie wiedział wtedy co spowodowało dodatkowe opóźnienia.
pisałem też tym podnieconym, że nadanie vin nic nie znaczy, bo sam 2 lata temu miałem nadany, a potem mi 3 razy przekładali termin i w sumie czekałem 7 msc na auto (nie było silników 1,5 150km). ale mi się nie paliło bo mam mk3, a dzięki długiemu oczekiwaniu dostałem jeszcze gratisy do auta w efekcie przy odbiorze.
i auta podrożeją tym którzy już zamówili wcześniej, będziecie mogli przełknąć i odebrać, albo się obrazić i zrezygnować.
pod koniec roku to wywali taką inflację, że będzie kosmos... nie tylko auta drastycznie podrożeją, na razie wojna aż tak nie wpłynęła na ceny, bo Putin kurka nie zakręcił z ropą i gazem jeszcze i zachodnie kraje oraz my codziennie dalej od niego ciągniemy jakby nigdy nic.