View Single Post
Stary 23-03-2022, 11:51   #899
actchris
ford::average

Imię: Krzysztof
Model: Mondeo MK4
Silnik: 1.8
Rocznik: 2010
Domyślnie Odp: Dobre (nie ASO) warsztaty w Warszawie. Kompendium wiedzy!!!

Cytat:
Napisał AstraC Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ja polecam Solid Garage - po raz kolejny pokazali z dobrej strony. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Nie spotkałem tak fachowego serwisu.
W sumie złych słów nie powiem ale ostatnio odebrałem auto i miałem parę zastrzeżeń, po powrocie do garażu w domu od razu na ścianie widać było że jednen reflektor śiwcie w kosmos, po wymianie żarówki nic nie ustawili a tylko zwalili.
Droga sprawa to oddałem przy okazji innych robów na przegląd klimatyzacji i po kosztach +1500 zł bo wymienili skraplacz, nabicie itd.. klimatyzacja na LOW dmucha na maxa ale żeby leciało zimno to nie powiem, teraz czeka aż będę miał czas żeby to posprawdzali bo będzie cieplej i nie mam zamiaru się gotować w aucie.
Poza tym polecam, nigdy nie mieli problemów z poprawkami, szybko robią, mila obsługa, jedynie ceny mają jak w ASO Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
actchris jest offline   Odpowiedź z Cytatem