View Single Post
Stary 25-03-2022, 16:04   #146
p.saw
ford::professional

Imię: Przemek
Model: Mondeo MK5 FL Titanium
Silnik: 2.0 A8 EcoBlue 190KM
Rocznik: 2019, I rej. 2020
Domyślnie Odp: Opony wielosezonowe - hit czy kit

Cytat:
Napisał hindus Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Mam nadzieję, że zawsze jeździsz też przepisową prędkością Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Bo nic tak nie skraca drogi hamowania jak niższa prędkość.
A ty? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie chodzi o prędkość początkową (przepisową dla różnych kategorii dróg - autostrady, S czy miasto) a o to co może skrócić lub wydłużyć drogę hamowania - dobre klocki, tarcze, amortyzatory i opony.

Cytat:
Napisał kocur Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ależ można - jak się ma konkretne argumenty przeciw.
Myślę....
To masz argumenty, czy myślisz, że masz?
Cytat:
Napisał kocur Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ludzie myślą że jak mają letnie w lecie to wyhamują na 3 metrach. .
Ja w swoim otoczeniu nie znam takich ale możesz mi ich przedstawić Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Nawet jeśli te testy są bardziej lub mniej wiarygodne to walczy się o każdy metr, który może uratować czyjeś życie. Chyba nikt mi nie wmówi, że w rzeczywistości jest inaczej i markowe opony wielosezonowe lepiej się sprawdzą niż markowe opony sezonowe.
Dziwnym człowiekiem będzie ten, który twierdzi, że dla niego każdy metr jest nieważny, bo jeździ powoli i tylko po okolicy.

Podziękował.
p.saw jest offline   Odpowiedź z Cytatem