View Single Post
Stary 26-03-2022, 00:31   #352
Zjedzmin
ford::beginner

Imię: Zjedźmin
Model: Ford Focus kombi
Silnik: 1.5 TDCi 120km
Rocznik: 2017
Domyślnie Odp: Focus Mk4 Facelift

Cytat:
Napisał Hansolo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Również Peugeota, a w tym przypadku zabezpieczenie antykorozyjne bije na głowę i Forda i Mazdę razem wzięte. Dobre Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Dobre, to jest to, że Peugeoty i Citroeny korodują już w salonie... mieliśmy citroen w firmie, ale się psuły i rdzewiały, więc ktoś zadecydował, aby na fordy zamienić... masz ci los, silniki PSA i pochodne a rdza... bez komentarza. Co do citroenów, jak miałem w 2016 roku roczne berlingo na wypasie, to mi na gwarancji wymieniali 4x drzwi, maskę i klapę, bo na rantach korodowało, kolega ma peugeota 5008 z 2019r i też miał drzwi wymieniane, bo mu pokazałem gdzie gnił citroen, a jak byłem w salonie i popatrzyłem tam gdzie gnije Berlingo, to w każdym C4 kaktusie i C4 picasso też była rdza, brawo PSA.

A wracając do tematu głównego, myślałem, że będę miał mk4,5 w dieslu, ale diesli w Polsce nie ma na szczęście w cenniku, bo tak to dostałem ostatnie stockowe mk4 1.5ecoblue w kombi i nie martwię się kiedy i czy w ogóle wyprodukują mi auto.

Ostatnio edytowane przez Zjedzmin ; 26-03-2022 o 00:33
Zjedzmin jest offline   Odpowiedź z Cytatem