Cytat:
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.A czy Nissany jeżdziły jeden za drugim w te same dni przy tej samej wilgotności powietrza ? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Tak, oczywiscie - oba podobny przebieg w tym samym czasie, Warszawa, dojazdy do pracy, kilka dłuższych wyjazdów wakacyjnych w roku, zimą w Alpy.
Statystycznie - idealnie to samo.
Cytat:
|
cieżko mi inaczej wytłumaczyć fakt ze miliony silników eksploatowanych na tym oleju nie biorą go.
|
Ano właśnie nie. Powiedział mi to człowiek, który był długo szefem ASO Toyoty a potem założył własny warsztat (zresztą świetny). Toyota zalecała Castrola i wg niego Magnatec zniszczył właśnie w ten sposób wiele silników. Może teraz te szczyny się poprawiły, może to tylko Magnatec ale - kto sie na gorącym sparzył ...
Cytat:
|
Czasem się połaczę jak sobie poczytam.
|
To fajnie, że sie łączysz w bólu. Bo to fajny Nissanek był, moje pierwsze auto salonowe - faktycznie bolało.
Cytat:
|
Warstwa "Magnatec" to właśnie osad który jest mylony przez wielu jako nagar
|
I od tego osadu brał mi powyżej 1l/1000km ? Dziękuje za taki osad
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.