Witam Forumowiczów
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Mam Fokę Mk2 przed lift z 2004 roku 1,6 Ti- VCT 115 km z gazem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Moje pytanie - ile kosztuje na dzień dzisiejszy wymiana rozrządu razem z pompa wody? Oraz..... jakie są prawidłowe ustawienia luzów zaworowych dla tego silnika jaki byłby koszt na dzień dzisiejszy wymiany rozrządu razem z regulacja luzów zaworowych?
Za 4-5 tys km będę musiał stawić się u mechanika no i teraz pytanie dla mieszkańców (jeżeli tutaj są) Jeleniej Góry i okolic. Obdzwoniłem wiekszosc mechaników i mam problem. O tyle o ile rozrząd jeszcze bede miał gdzie wymienić - luzów zaworowych nikt mi nie chce zrobić. Jezeli mieli byście jakiś kontakt to poprosilbym bardzo
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. - od ostatniego mechanika do ktorego zadzwonilem uslyszalem " panie ja sie nie bawie w takie rzeczy wole wziac 2 auta na tarcze klocki i filtry i wiecej zarobie a sie nie narobie" Wiec sami widzicie ;/
Dzieki za odpowiedz
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. pozdrawiam
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.