Witajcie. Jestem tu świeżutki (kilka minut temu się rejestrowałem). Szukam rozwiązania problemu jaki napotkałem podczas próby aktualizacji oprogramowania w samochodzie. Po podłączeniu jednostki do WiFi pokazał się pasek postępu i info, że jest dostępna nowa wersja. Ale, że długo nic się nie działo, a czas było wysiadać, zacząłem drążyć temat w domu. I tym sposobem dotarłem do strony forda, gdzie po zapodaniu VINu pobrałem dostępną aktualizację. Zrobiłem wszystko jak instrukcja kazać, podłączyłem pendrive'a w autku, ale po 1h z jakimś 15 minutowym haczykiem cały czas świeciło się na górnym pasku "aktualizacja oprogramowania..." i nic więcej. Po wyłączeniu silnika, zamknięciu samochodu, ponownym otwarciu i uruchomieniu silnika radio gra dalej, ale jaka była wersja taka jest
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ktoś coś podpowie? SYNC3, wersja oprogramowania: 3.0 Kompilacja 18025. Focus MK3 2017 2.0TDci
Z góry serdeczne dzięki za wszelkie konstruktywne podpowiedzi
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.