View Single Post
Stary 01-04-2022, 09:59   #384
Tomasz76
ford::amateur

Imię: Tomek
Model: Focus Active X FL
Silnik: 1.0 hybrid mhev 155KM A7
Rocznik: 2023
Domyślnie Odp: Focus Mk4 Facelift

Cytat:
Napisał AdoKrycha007 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
myślisz że jak będziesz czekał kolejne pół roku, i samochód wtedy przyjdzie, to nie każą Ci wówczas dopłacić ? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. naiwny jesteś, już wcześniej ludzie mieli dopłaty przy odbiorze. Jak zrezygnujesz to na Twoje miejsce będzie masę chętnych więc i tak dopłacisz... Umowa Ci się skończyła, więc mogą sobie to zmienić, i zmienią Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Widzę, że wiesz lepiej ode mnie, że umowa mi się skończyła. Informuję więc, że umowa kończy się dopiero za trzy miesiące. Poza tym skąd wiesz, że odbiorę auto za 6 miesięcy, a nie np. za 3 miesiące. Pewnie pojeździsz swoim Focusem jeszcze przez kilkanaście lat, a wypowiadasz się jakbyś miał doświadczenie w zamawianiu samochodów. Szkoda słów. Nie musisz mi też tłumaczyć prostych rzeczy takich, że ktoś czeka na moje miejsce jeśli zrezygnuję. Obecnie mam zamówione 4 samochody, różnych marek i w każdym przypadku sytuacja wygląda inaczej. O tym jak można zarobić na nowym samochodzie, gdy kupi się go taniej, nie będę Ci nawet tłumaczył, bo nie ma sensu.

Ostatnio edytowane przez Tomasz76 ; 01-04-2022 o 10:11
Tomasz76 jest offline   Odpowiedź z Cytatem