View Single Post
Stary 02-04-2022, 12:52   #10
boro186
ford::amateur

Imię: Jarek
Model: Ford C-Max MK2
Silnik: 1.6tdci
Rocznik: 2007
Domyślnie Odp: wtryski

Cytat:
Napisał krzys1968 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tak bedzie sie zapowietrzal . Na jaki oring wymieniles ? , moze zle ulozyl sie podczas wkladania konicowki przelewu ,gumowy przewod przelewu uszkodzony, peknieta obudowa w ktora wchodzi wtyczka . Tu filmik to bedziesz wiedzial do czego ta nakretka https://www.youtube.com/watch?v=ZdY-_7j9BFQ
Cześć dzięki za odpowiedź , dzisiaj jadę trochę podłubie , kupiłem originalne oringi PSA komplet 4sztuk . poprzednio miałem jakiś zamiennik od Zafiry bo Ciężko było dostać u mnie w mieście , teraz na allegro zamawiane , ale poprzednio gdy lało mi z powrotu też się zapowietrzył wymieniłem oring i było ok , a teraz nici na postoju jak stoi nie widać żeby coś lało ale po jeździe już cały wtrysk mokry i to dość konkretnie leje bo odmę mam cała mokrą od paliwa , wrzucę potem więcej zdjęć narazie pogoda nie pozwala ciągle sypie ;/

Ok już wiem do czego to służy , jest tam też oring czarny , może z niego puszcza ale nie wiem czy sam mogę rozebrać ta górę wtrysku , czy to już robota dla specjalistów a nie zwykłego druciarza ?

Ostatnio edytowane przez boro186 ; 02-04-2022 o 13:06
boro186 jest offline   Odpowiedź z Cytatem