Temat: [Focus 2014-2018] Aktywny tempomat - dokładka i aktywacja
View Single Post
Stary 05-04-2022, 08:24   #179
charzo
ford::advanced

Imię: Patryk
Model: FOCUS
Silnik: 1.5 TDCi
Rocznik: 2015
Domyślnie Odp: Aktywacja tempomat, oraz modyfikacje

Cytat:
Napisał tedi_k Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
"czułość" FDA po wyłączeniu zapłonu "ginie zupełnie" .....
u mnie żadnych błędów nie ma i nie ginie tylko czułość wraca do domyślnej, co ciekawe udało mi się zapamiętać że ma być cały czas czułość normalna zamiast wysoka, wystarczy najpierw przestawić na normalną i przeprowadzić kalibracje CCM, po tym zabiegu zawsze wraca do czułości normalnej jeśli było przestawione na inną więc na razie nie jest to upierdliwe bo i tak jeżdżę cały czas na czułości normalnej, wychodzi na to że mój CCM po wyłączeniu zapłonu wraca zawsze do czułości takiej na jakiej został skalibrowany.

Bump:
Cytat:
Napisał edmun Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
na moje oko.
zegary nie są na wolnej szynie. źle wybrany protokół.
podawałem link do tematu gdzie sam pytałem jak to zrobić i są screenshoty które mogą pomóc
przestawiałem szynę na HS3 i dalej ten sam błąd, jakiś problem u mnie jest z uśpieniem modułów bo jak widać na powyższy screenie przerywa procedurę przy "Sending sleep CANBUS to CAN_MS"
charzo jest offline   Odpowiedź z Cytatem