Cytat:
W opisie widać Suzuki Swift Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Alfy są bardzo popularne ale są jak kiedyś Opel Signum - są dla tych co chcą Alfę.
|
Nie wiem nic o Signum, do Opli nic nie mam ale wszystkie manualne skrzynie biegów działają tak, że mam wrażenie, że zamiast drążka mam kij wsadzony w wiadro z łojem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ale fakt - krąży wiele przesądów o Alfach.
Cytat:
W opisie widać Suzuki Swift Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie biją konkurencji ani przestronnością, ani funkcjonalnością ani ceną ani niestety do końca bezawaryjnością też.
|
No nie wiem, nie wiem. Długo myślałem, że moje Mondeo z dieslem PSA jest najbardziej bezawaryjnym autem. Diesle i TSI VAGa kolegom psuły sie na potęgę, 2l diesle BMW (te z rozrządem po stronie skrzyni biegów i kołem od łańcucha rozrządu w jednym kawałku z wałem) regularnie rozsypują sie po 200 tkm i silniki nie do odratowania.
Ale jednak nie - wymieniałem tuleje wzdłużnych wahaczy, chłodnicę klimy, fioletowy kabelek, jedno łożysko z piastą ... na 13 lat niby niewiele ale jednak. Alfa Giulietta żony - 12 lat i tylko Multiair wymieniany na gwarancji. 170 koni, lekkie auto, prowadzi sie jak gokart, idealnie zestrojone wspomaganie kierownicy (gdzie tam do niego elektryczne z mk5), wciska w fotel, ani grama oleju ... Po 8 latach poszedł akumulator bo go nigdy nie doładowałem.
Cytat:
Samo to że fajnie przyspiesza i jeszcze jako tako wygląda nie wystarcza obecnie.
|
Teraz to juz pojechałeś
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. "Jako tako wygląda"
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.