Cytat:
|
Dlaczego Interpack Quattro się nie nadaje?
Mam quattro i funkcjonalnie jest dobry, chociaż dość ciężki. Natomiast po 5 latach używania (również w zimie i soli jako platforma pod boxa) cała platforma zardzewiała i wymagała odświeżenia. Wciąż uważam że to dobry bagażnik, szczególnie za te pieniądze, ale należy sobie odpowiedzieć jak często i jak długo będziemy go używać.
Innych wymienionych nie testowałem, ale obawiam się że wszystkie stalowe bagażniki mogą mieć podobny problem.
|
Cytat:
|
Interpack quattro dla mnie rewelacja, wszystko się mieści i klapa otwiera bez zarzutu
Wysłane z mojego SM-M215F przy użyciu Tapatalka
|
Czytałem w poprzednich postach, że za blisko klapy jest mocowanie platformy i może być lipton. To zależy od odsunięcia haka od zderzaka w sumie.
Możecie zmierzyć odległość od zderzaka do środka kuli ile centów jest? Ja u siebie też zmierzę.
A trzymanie tablicy rejestracyjnej zdaje egzamin? Bo wydaje się to liche.
Bump:
Cytat:
Hej !
Potrzebujesz na 4 rowery ? Weź pod uwage, że szyny będą bardzo blisko siebie i układanie rowerów to będzie jak układanie puzzli. No i trudno je się odchyla, kiepska jakśc wykonania ..
U mnie te wszystkie bagazniki odpadły ale potrzebowałem na 2 lub 3.
Poniższy bije je wszystkie na głowe ale tylko na 3 rowery:
https://dostawanajutro.pl/pl/p/Sklad...2-07dac5486f58
Opona w standardzie wchodzi 2,35 cala, rozstaw osi 135 cm, uchył nogą !!!! pancerny, składany. Wazne - składa sie w walizeczkę z wygodnym uchwytem - zakładanie na hak jest bardzo łatwe. Nie chciałoby mi sie podnosić z poziomu podłoża nieskładanego bagaznika. Bardzo wysoka jakośc wykonania - to pierwsza liga bagazników zaraz po Ueblerze. Zwróć uwage na to gdzie jest pierwszy rower - za pałąkiem, daleko od auta i szyby Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Potrzebuję na 4 rowery, bo ogólnie na przyszłość 6 rowerów będę miał
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. dwa na dachu oprócz boksa i 4 na haku
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.