View Single Post
Stary 26-04-2022, 09:36   #58
Mario87
ford::average

Imię: Mariusz
Model: S-Max
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2009
Domyślnie Odp: Bagażnik rowerowy na hak - jaki, żeby klapa się otwierała?

Cytat:
Dlaczego Interpack Quattro się nie nadaje?

Mam quattro i funkcjonalnie jest dobry, chociaż dość ciężki. Natomiast po 5 latach używania (również w zimie i soli jako platforma pod boxa) cała platforma zardzewiała i wymagała odświeżenia. Wciąż uważam że to dobry bagażnik, szczególnie za te pieniądze, ale należy sobie odpowiedzieć jak często i jak długo będziemy go używać.

Innych wymienionych nie testowałem, ale obawiam się że wszystkie stalowe bagażniki mogą mieć podobny problem.
Cytat:
Napisał r0ck Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Interpack quattro dla mnie rewelacja, wszystko się mieści i klapa otwiera bez zarzutu

Wysłane z mojego SM-M215F przy użyciu Tapatalka
Czytałem w poprzednich postach, że za blisko klapy jest mocowanie platformy i może być lipton. To zależy od odsunięcia haka od zderzaka w sumie.
Możecie zmierzyć odległość od zderzaka do środka kuli ile centów jest? Ja u siebie też zmierzę.
A trzymanie tablicy rejestracyjnej zdaje egzamin? Bo wydaje się to liche.

Bump:
Cytat:
Hej !

Potrzebujesz na 4 rowery ? Weź pod uwage, że szyny będą bardzo blisko siebie i układanie rowerów to będzie jak układanie puzzli. No i trudno je się odchyla, kiepska jakśc wykonania ..
U mnie te wszystkie bagazniki odpadły ale potrzebowałem na 2 lub 3.

Poniższy bije je wszystkie na głowe ale tylko na 3 rowery:
https://dostawanajutro.pl/pl/p/Sklad...2-07dac5486f58

Opona w standardzie wchodzi 2,35 cala, rozstaw osi 135 cm, uchył nogą !!!! pancerny, składany. Wazne - składa sie w walizeczkę z wygodnym uchwytem - zakładanie na hak jest bardzo łatwe. Nie chciałoby mi sie podnosić z poziomu podłoża nieskładanego bagaznika. Bardzo wysoka jakośc wykonania - to pierwsza liga bagazników zaraz po Ueblerze. Zwróć uwage na to gdzie jest pierwszy rower - za pałąkiem, daleko od auta i szyby Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Potrzebuję na 4 rowery, bo ogólnie na przyszłość 6 rowerów będę miał Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. dwa na dachu oprócz boksa i 4 na hakuGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Mario87 jest offline   Odpowiedź z Cytatem