Temat: [Grand C-MAX 2010-2015] wymiana wyświetlacza / radia
View Single Post
Stary 06-05-2022, 15:47   #5
misiekjuniorex
ford::amateur

Imię: Adam
Model: Grand C-Max
Silnik: 1.6
Rocznik: 2010
Domyślnie Odp: wymiana wyświetlacza / radia

Cytat:
Napisał tedi_k Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jeszcze nie wie o co chodzi, a JUŻ NARZEKA...
To jest JEDYNA OPCJA dla "chińskiej" kamery cofania z małym wyświetlaczem.
Dla takich "narzekaczy bez powodu" za karę powinno być po rusku, ale niestety nie jest... Niestety jest po polsku albo i w innym wybranym dowolnie języku.
Trzeba będzie podpowiedzieć Ruskim, ze ma być po rusku i już...
A możesz cos powiedziec wiecej ? chodzi jaki ewentualnie co szukac ? jakies kable czy sam wyświetlacz jakies podpowiedzi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Wybacz ale z tym autem nie mialem za wiele doczynienia i nie jestem w temacie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Gdzie szukac takiego wyswietlacza.
a i powiedz mi jeszcze czy parktronik tez na nim dziala poprawnie ?

A i nie dodałem ze nie musi to byc "chinczyk" kamera Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. może być i to jakiś dedyk w zależności od podłączenia ale widziałem fajne na ali np w znaczku forda albo w podswietleniu tablicy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez misiekjuniorex ; 06-05-2022 o 16:14 Powód: "kamera"
misiekjuniorex jest offline   Odpowiedź z Cytatem