View Single Post
Stary 09-05-2022, 22:03   #67
Mario87
ford::average

Imię: Mariusz
Model: S-Max
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2009
Domyślnie Odp: Bagażnik rowerowy na hak - jaki, żeby klapa się otwierała?

Cytat:
Napisał Michał_s-max Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Fajnie, że się składa. Jeszcze przydało by się podniesienie do pionu jak jest zamontowana na haku bez rowerów. Czasami jak zostawiam samochód gdzieś na parkingu w lesie to zastanawiam się czy ktoś mi nie wjedzie w platformę....
Miłego i bezpiecznego użytkowania Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Przydałoby się podniesienie takie do pionu, nie głupie to Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. może kiedyś ktoś wymyśli Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dzięki, oby służyło długo i bez problemów. Proponowałeś mi platformę, którą Ty używasz tj. Thule VeloCompact 926. Ten właśnie model mi w sklepach oferowali, ale cena trochę zniechęcająca Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Pozdro!
Mario87 jest offline   Odpowiedź z Cytatem