View Single Post
Stary 14-05-2022, 00:49   #2364
Petru23
ford::advanced

Imię: Piotr
Model: Kuga ST-Line X
Silnik: 2.5L FHEV 180KM
Rocznik: 2025
Domyślnie Odp: Odbiór auta i spostrzeżenia eksploatacyjne

Powitać. Dziś wyjątkowo w wątku o kudze, gdyż...

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Od lutego/marca mamy dwie Kugi 1,5EB StLine doposażone prawie pod X.

Białą jeździłem przez miesiąc, później przesiadłem się do czarnej i tą przywłaszczyłem. Po 6 tys km biała zgubiła olej. Dwukrotnie.

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Info jakie otrzymał użytkownik białej - odkleiła się, rozkleiła miska olejowa. Z tydzień w serwisie. Nie wiem co tam zrobiono.

Dziś mój. Również 6k km

Nie mogłem już wytrzymać trzeszczenia przy skręcie w prawo, jakby przegub terkotal, pyrkania na zimnym, jakby dziura była w tłumiku i ewidentnie spod poziomu kierowcy słychać uderzenia powietrza. A to najlepsze. 2 dni temu dolewam płyn do sprysków i moim oczom ukazał się...

Worek na śmieci wypchany ścinkami tapicerskimi. Serwis - fabryczne wygłuszenie. A jakiś zwierz zrobił swoje.

Olej wymieniać do 10tys km, jeśli nowy to we własnym zakresie w przypadku, gdyby serwis odmówił. Chłopaczki zdradziły, że autko ma przejechać 200tys i finito.

Granie gragedia. Mój Focus c max 2006 gra milion razy lepiej. Twardy, nawet za twardy. Ale za to świetnie się prowadzi i fajnie wygląda Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez Petru23 ; 14-05-2022 o 00:55
Petru23 jest offline   Odpowiedź z Cytatem