Temat: [Fusion - Mondeo USA] jakie jest spalanie w 2.0 240km
View Single Post
Stary 23-05-2022, 21:30   #7
karoolpl
ford::advanced

Imię: Karol
Model: Ford Edge
Silnik: 2.0 Ecoboost
Rocznik: 2020
Domyślnie Odp: jakie jest spalanie w 2.0 240km

Cytat:
Napisał AgeDee Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
mi spala 6 jak jade jak dziadek, 20 jak cisnę, ale śrendnio komputer pokazuje 9,5 przy jeździe takiej raczej mieszanej po wsi + trasa i miasto
a w jakich warunkach spala Ci te 6? resetujesz kompa i patrzysz? bo ja szczerze powiem, że nawet jak czytałem wątek o spalaniu 2.0 eb i czasem widzę takie wartości, to chyba tylko jadać 70 km/h po prostej drodze, po restarcie kompa i bez dotykania pedału gazu pokaże 6 litrów Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum., ja mam wrażenie że na sam rozruch to 10 mało Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Przez w sumie 4 tyś km, odkąd mam 2.0 eb, to najmniejsze spalanie jakie widziałem, to było w ostatnią sobotę, jadąc około 130-140 km/h pokazał mi 9.6, w sumie prawie litr mniej względem opon zimowych i podobnej prędkości Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Broń boże nie narzekam, bo mam dużo przyjemności z jazdy, i tak w sumie, jakby było jeszcze ze 100 km więcej to fajnie, ale tu spory minus to "myślenie" skrzyni, czasem się gubi i lubi szarpnąć Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
karoolpl jest offline   Odpowiedź z Cytatem