Cytat:
|
karoolpl Mi zaczeło rezonować tak od kilku tygodni. Pojeżdżę jeszcze troche i poobserwuje. Dzięki za rade. Też zaczynam rozglądać sie za tłumikarzem bo zamienników brak.
|
Tak jedź, ja nawet byłem w ASO forda w Gdyni, mimo że mieszkam w Gdańsku, to w Gdyni mają spoko ASO i jakiekolwiek oleje, serwisy i rzeczy które wiem że w ASO nie kosztują miliony monet, to tam robię. Pan doradca, doradził mi Sam żeby udać się do speców od tłumików, bo Oni w ASO mają procedurę na wymianę całych elementów i jak np. chciałbym tłumik elastyczny wymienić, to w ASO mają tłumik elastyczny wraz z katalizatorem, i sama część już około 1500 PLN, osobno nie bawią się i nawet jak mają auto do naprawy np. z jakiejś kolizji czy grubsza naprawa, to oddają do speców od tłumików w Rumii, a że mi Rumia nie po drodze, to znalazłem koło siebie.
Poszukaj gdzieś obok siebie speców i pewnie za kilka stówek zrobią Ci cała imprezę i finalnie będziesz zadowolony, bo Mnie np. irytuje to brzęczenie i jak nie zniknie w krótkim czasie, to robię
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.