View Single Post
Stary 05-06-2022, 23:33   #3442
@Tom
ford::amateur

Imię: Tom
Model: Escape
Silnik: Benzyna
Rocznik: 16
Domyślnie Odp: JESTEŚ NOWY/A TU MOŻESZ SIĘ PRZYWITAĆ

Dobry wieczór,
Jestem świeżo po zakupie szarego, mocno odpicowanego Eskejpa, więc zamierzam trochę tu pozaglądać. Z jednej strony - z czystej ciekawości, ale z drugiej - ponieważ tak przecież w sumie wypada.
Nie znam jeszcze tutejszych zwyczajów, nie jestem fordomaniakiem, słabo znam się na samochodach, więc z góry przepraszam za ewentualny spam, ale jestem przekonany, że jakoś się dogadamy.
Trzymajcie się kierownicy i piszcie, bo po to są fora takie, jak Wasze.
Mój nick to @Tom , ale gdy będziecie chcieli mi trochę pojechać, to w sumie wystarczy "Małpa" Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jestem z opolszczyzny i zazwyczaj kręcę się wokół komina, ale może to fordzidło sprawi, że częściej będziemy ruszać swoje d@py w nieznane.
Aktualnie chcę odszukać, czy da się jakoś (bez interwencji ciała z zewnątrz i przestrajania radia na EU) znaleźć wszystkie europejskie częstotliwości, zwłaszcza z parzystymi końcówkami, skąd mam wiedzieć, czy świecą tylne światła, a tak bardziej serio, to chętnie poczytam, w co tak naprawdę się wpakowałem, gdyż wcześniej nie miałem na to czasu...
Piona!
@Tom jest offline   Odpowiedź z Cytatem