View Single Post
Stary 06-06-2022, 20:58   #55
Bloqers
ford::amateur

Model: S-Max
Silnik: 2,0
Rocznik: 2007
Domyślnie Odp: Uszkodzony ... Sterownik silnika, komputer główny, ECU

Mój kolego z Forum,

Nie zachęcam do łamania immo i nie namawiam nikogo z tej grupy do podobnych rzeczy więc oszczędź sobie uwag krytyki w moim kierunku, sprawa dotyczy mojego auta nie czyjegoś więc "wolność tomku w swoim domku"
Ponad to forum jak to powionno informować co uczyniło i jestem już odrobine madrzejszy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Sprawdziłem i owszem załączył się Immo Aktywny i auto nie odpala na otulonym w folie kluczu - "Eureka", co do moich domysłów, to były one spowodowane brakiem bezpiecznika na Immo ( poresztą nadal go tam nie ma Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a immo działa ) i uwierz mi nie chciałem tego sprawdzać podłączając tam bezpiecznik by totalnie unieruchomić auto ( jak już wspominałem nie znam się na tym ) , ale moja ciekawość pewnie wygra i jutro tam coś wetknę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Reasumując:
Kupie nowy sterownik, i podjade do speców od programowania - koniec tematu , cieszy mnie fakt że nie muszę kombinować z nieszczęsnym immo ...

Na przyszłość życzę więcej dobrego humoru, trochę się uśmiechnąć to nic nie boli Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Bloqers jest offline   Odpowiedź z Cytatem