View Single Post
Stary 08-06-2022, 07:22   #1052
koval1980
ford::advanced

Imię: Radzio
Model: Mondeo MK4
Silnik: 2.0 TDCi
Rocznik: 2007/2008
Domyślnie Odp: Kodeks Drogowy... pytania i odpowiedzi

Cytat:
Napisał hindus Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ostatnio gościa na hulajnodze grupa Speed złapała za prędkość Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
No ja dzisiaj w drodze do pracy spotkałem jednego takiego, ale jak pomykał ulicą Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Nie przeszkadzało mi to, bo prędkość miał dopuszczalną dla samochodów Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

PS. W długi weekend majowy byłem z partnerką w Paryżu i powiem Wam, że tam to dopiero jest sztuką się odnaleźć na ulicy będąc kierowcą. Ja tylko patrzyłem kiedy jakieś auto potrąci rowerzystę albo na skuterku kogoś. I nie widziałem, w ogóle bardzo mało się trąbi na takich. Wg moich obserwacji to był chaos na ulicy, ale widocznie jestem nieprzyzwyczajony do takiego ruchu. Oczywiście sytuacja tak wyglądała w centrum Paryża, jak jest poza miastami tego nie wiem.
koval1980 jest offline   Odpowiedź z Cytatem