Cytat:
|
ten brak mocy rano to z klimą czy bez? Z postu nie wynika to wprost. Jak włączysz klimę są kangurki, ok. A rano?
|
Przepraszam, żle sprecyzowałem autko po odpaleniu rowno pracuje na zimnym natomiast nie ma mocy bez klimatyzacji czy z klimatyzacja, naciskam gaz a on jakby nie miał siły jechać na zimnym , jak się rozgrzeje, to jest fajnie bez klimy w miare zle nie jest, natomiast z klimatyzacja kangurki brak mocy ja mu gaz a on łuuuuuuu ledow co przyspiesza
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. teraz przeglądam interfejsy nie wiem czy nie kupić tego vgate do forda na kabel _ na bt3 by juz mieć może jakbym zrobić usuwanie wartości adaptacyjnych ten kabel może wiecej mi pokaże a niezeli chinski obd2- mam jeszcze dwa podejrzenia ale mam nadzieje.... ze to nie jest to albo komputer jest zwalony albo pompa paliwa ale nie wiem jakie powinna miec parametry cisnienie paliwa, oraz zastanawiam sie jeszcze nad ta sonda bo to jakis zaiennik nowy jeźeli ktos posaiada taka fieta z forumowiczów kliatyzacja niech napisze jak ona sie zachowuje po urucomieniu klimatyzacji badz po odpaleniu rano dzieki wszystkim oraz Tobie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.