Temat: [Fiesta 2001-2008] Ściąganie auta. Wspomaganie???
View Single Post
Stary 15-06-2022, 12:20   #15
Mustang05
ford::amateur

Imię: M
Model: Fiesta
Silnik: 16V
Rocznik: 2005
Domyślnie Odp: Ściąganie auta. Wspomaganie???

Ooooo Ja pier.... dziele.

KRUKER, Możesz nie filozofować, nie bajdurzyć, NIE zmyślać że było dobrze a jest źle, Nagle. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A jak by nawet tak było że przy... w dziurę czy tam krawężnik. To posprawdzałem, pojechałem do kogoś kto się na tym lepiej zna ode mnie. Bo mogę wszystkiego nie wiedzieć (I się tego nie wstydzę). A problem jest dalej. A wkładać cały czas pieniądze na zasadzie jak to ładnie ująłeś Wróżenia, jak nie to, to może to się jeszcze wymienić.

Poprostu nie jest to tak uciążliwe, a auto nie jest za 100tyś. żeby było robione to odrazu. Przyszedł czas, więc się tym interesuje. Chciałem fiescine doprowadzić do pożądku.

Tylko pytam. Bardziej doświadczonych. Może ktoś już na tym zęby zjadł i podpowie.

Jesli ktoś może wiedzieć co może być powodem ściągania auta, mając na uwadzę mój pierwszy post. To był bym wdzięczny.

Sprężyny nie są pęknięte, a z tyłu nowe razem z amortyzatorami. A z przodu nie widać żeby samochód był niżej z jednej strony.

Podobno może to być spowodowane łożyskiem McPhersona, chociaż żadne nie trzaska się. Jak myślicie?

luckyboy nie mam samochodu z salonu. Możesz coś więcej napisać o przestawionej malownicy? Bo jak przestawiona to nie zepsuta. I by coś można było pomyśleć, bo naprawdę mam wrażenie jakby to było coś ze wspomaganiem.

Dzięki za pomysł z podkładkami. Ale muszę jeszcze do tego dojrzeć.
Mustang05 jest offline   Odpowiedź z Cytatem