Temat: [Mondeo 2007-2014] Doinstalowanie modułu BT/VC
View Single Post
Stary 20-06-2022, 13:42   #5871
thesperado
ford::professional

Imię: Jarek
Model: FF2, FF3, Fiesta mk7
Silnik: 1,6 Pb 101 KM, 1,6 Pb 125 KM, 1,25 Pb 82 KM
Rocznik: 2007,2011,2009
Domyślnie Odp: Doinstalowanie modułu BT/VC

Antej, jeszcze raz dzięki za wskazówki. 212-AC założone za rozsądna cenę, 190 pln. Coś się jednak aktualizowało po uruchomieniu, ale efekt prawie osiągnięty, czyli są wskazania baterii i zasięgu telefonu na wyświetlaczu, a tego nie było 112 BR i spis połączeń ma dużo większą zawartość. Sterowanie głosowe wentylacją działa prawie bez zarzutu, a na tym mi zależało, ponieważ panel wentylacji ma nieco nieszczęśliwa budowę. To prawie, to dla tego, że ustawia głosowo temp. w strefie kierowcy. 112 BR jak pamiętam ustawiał temperaturę taką sama dla obu stref. Muszę sprawdzić jak będzie to działało, gdy oba fotele będą zajęte.

Teraz mam prośby. Czy dysponujesz Ty, lub ktoś inny wykazem lub linkiem do wykazu polskich komend? Polskie są nieco „specyficzne”. Druga sprawa to czy mógł bym prosić o weryfikację "recepty na przejściówkę" Fiesta 7, która zamieszczam ponizej (stary ACM na nowszy). W zasadzie chodzi mi o CAN, bo resztę ogarnąć idzie miernikiem. Będę próbował zakładać w Fieście 2009 moduł 112 BR, wpinając się z wiązką modułu w oryginalną wiązkę starszego ACM.
Załączone Obrazki
Typ Pliku: jpg radio fiesta.jpg (67.4 KB, 62 wyświetleń)
thesperado jest offline   Odpowiedź z Cytatem