Cytat:
|
Filtr wlasnie przymierzam sie wymienić wiec popatrze.
No wlasnie to brzmi jak kawałek papieru, gdzie byl przyklejony w Twoim wypadku ?
|
Był zaraz obok wywietrznika na nogi pasażera, i tak się to dziwnie niosło, jak zdjąłem schowek, to przy wymianie filtra, posprawdzałem wszystko dookoła i pozbyłem się wszystkiego co luźne
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i od tamtej pory cisza. W ogóle ja mam wersje vignale, jest dosyć dobrze wygłuszona, ale przez to najmniejsze skrzypienie czy trzeszczenie, strasznie Mnie wkurza, wyeliminowałem trzeszczenie w boczku kierowcy, nad licznikiem i teraz został mi słupek A przy kierowcy, wyczaiłem ostatnie podrygi trzeszczenia, i muszę coś zrobić z tym plastikiem, zaraz za osłona słupka. Na całe szczęscie, spinki można kupić za groszę, a jakieś elementy ruchome skrzypiące, to znalazłem taką ala gabkę, coś jak podkładki filcowe, ale z cieńszej gąbki i wycinam i podklejam co się da
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.