I jak idzie w ASO? Jak ja wystąpiłem do dealera - powiedział, że nie jego wina, takie dostał. Jak wystąpiłem do ford polska: "Nawiązując do korespondencji, uprzejmie informuję, iż w przypadku braków kontrukcyjnych ze względu na zmianę roku modelowego, podtrzymujemy naszą decyzję. Nie ma możliwości, aby wymienić części zgodnie z wcześniejszą specyfikacją. Jest to nasza ostateczna decyzja w tej sprawie.
Zmiana roku modelowego spowodowała kilka zmian technicznych i konstrukcyjnych w specyfikacji pojazdu Forda Kuga PHEV:
- zmiana zawieszenia wielowachaczowe z tyłu na belkę z tyłu,
- usunięcie anteny systemu KeyFree z tylnych klamek pojazdu,
- usunięcie schowka na okulary w konsoli dachowej,
- przywrócenie do standartu nagrzewnicę elektryczną bloku silnika,
- usunięcie funkcji elektrycznej blokady zamków tylnych drzwi,
- zastąpienie gniazda typu USB-A, oraz USB-C z tyłu konsoli centralnej gniazdem 12V.
Z przykrością informujemy, że ani Dealer, ale Importer, ani Producent nie mam możliwości zmiany i przywrócenia tego pojazdu do standardu w jakim był wcześniejszy starszy Rok Modelowy Forda Kuga. "
Jeżeli będziemy ich nękać jako jednostki, będą nas mieli gdzieś. Ale, jeżeli jest nas więcej może powinniśmy ich męczyć zbiorowo....
Kiedyś miałem Kugę "first edition" i niestety różnica w komforcie jazdy jest mocno odczuwalna
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.