View Single Post
Stary 12-07-2022, 12:54   #8566
zalezi
Zablokowany

Model: Suzuki Swift
Silnik: 1.3
Rocznik: 2007
Domyślnie Odp: Mondeo 2015 vs konkurencyjne auta

Cytat:
Napisał Woytas Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
2. zależy jakie wersje porównasz te za 220 to skóry na desce nie uświadczysz, to tak samo jak porównywać biede wersje MK5 z vignale .. odbiór auta całkowicie inny i tak w każdej marce ... co do Alfy sensowny poziom miało kiedyś TI teraz Estrema jakie są ich ceny to chyba sam wiesz

3.ale co Ty nagle zestawiasz ledy sprzed 8 lat z laserami za dopłatą za grubą kasę ? Masz nową Alfa 2022 z antycznym oświetleniem i tyle

4. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ... i na co mi ta gwarancja jak jeździsz co chwile do serwisu, który Cię zbywa wątki na temat usterek VAG-a czy gulii są ręcz porażające ... z MK5 byłem w serwisie raz .. rozszczelniony zbiorniczek spryskiwacza

5. proszę Cię ... pewnie za te 215 uświadczysz skórę na desce , alcantare , carbon i światła 35W .. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. .... co i tak nadal wygląda bidnie przy S60 czy 3-ce za porównywalną kwotę , na marginesie jak widzę w "premium" ten plastik z tyłu na siedzeniach Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Bump:

gabarytowo na pewno tak , wykończenie cóż Kuga po odziedziczeniu środka z focusa .. to faktycznie żart ale Stelvio , żeby było doskonałością ... testówka z przebiegiem 40 km coś telepało, trzeszczało strasznie pod deską przy podszybiu ... dla mnie w autcie powyżej 200K coś absolutnie nie do przyjęcia , co do kapitalnego jeżdżenia może w kategorii SUV-o kloców to może i tak ale sam układ kierowniczy z tą super "precyzją" dla tego typu aut raczej by mnie to długo falowo wkurzało - nonstop korekty kierownicą w czasie jazdy , ten układ jest zbyt bezpośredni i czuły jak na SUV-a no ale to moja subiektywna opinia

2. Kolego.
Doucz się i zapamiętaj - w Veloce masz całą deskę obszytą skórą, w Veloce Ti również. Widac, ze tego auta na oczy nie widziałeś, a do pisania bzdur jesteś pierwszy.
Veloce prezentuje swietny poziom, w niedostępnym już Veloce Ti dochodzi obszycie alcantara foteli oraz elementy z karbonu w środku, w Veloce zamiata karbonu masz prawdziwy metal.

3. Antyczne oświetlenie? O czym ty piszesz? Swieci bardzo dobrze i mocno. Matrixy ba pewno lepsze, tylko kolego bez wiedzy dowiedz się jakie gdzie są dokładnie światła, bo w BMW 3 wycofali pełne lasery, a w najnowszym Merolu C za 270 tys są za gruba dopłata.

4. Jestem na grupie Alfy od dawna - nie ma dramatu, czasami się duperel trafiają, ale nie ma jakiejś wysokiej awaryjności. Znowu piszesz o czymś, o czym nie masz pojęcia.

5. Jak zwykle bzdury. Wlacz otomoto to się przekonasz. Ile można być ignorantem bez wiedzy?
Mam z tylu fotele w skórze w Giulii Veloce za 188 tys zł. Chcesz zdjęcie? Daj maila.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
zalezi jest offline   Odpowiedź z Cytatem