Cytat:
2. zależy jakie wersje porównasz te za 220 to skóry na desce nie uświadczysz, to tak samo jak porównywać biede wersje MK5 z vignale .. odbiór auta całkowicie inny i tak w każdej marce ... co do Alfy sensowny poziom miało kiedyś TI teraz Estrema jakie są ich ceny to chyba sam wiesz
3.ale co Ty nagle zestawiasz ledy sprzed 8 lat z laserami za dopłatą za grubą kasę ? Masz nową Alfa 2022 z antycznym oświetleniem i tyle
4. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ... i na co mi ta gwarancja jak jeździsz co chwile do serwisu, który Cię zbywa wątki na temat usterek VAG-a czy gulii są ręcz porażające ... z MK5 byłem w serwisie raz .. rozszczelniony zbiorniczek spryskiwacza
5. proszę Cię ... pewnie za te 215 uświadczysz skórę na desce , alcantare , carbon i światła 35W .. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. .... co i tak nadal wygląda bidnie przy S60 czy 3-ce za porównywalną kwotę , na marginesie jak widzę w "premium" ten plastik z tyłu na siedzeniach Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Bump:
gabarytowo na pewno tak , wykończenie cóż Kuga po odziedziczeniu środka z focusa .. to faktycznie żart ale Stelvio , żeby było doskonałością ... testówka z przebiegiem 40 km coś telepało, trzeszczało strasznie pod deską przy podszybiu ... dla mnie w autcie powyżej 200K coś absolutnie nie do przyjęcia , co do kapitalnego jeżdżenia może w kategorii SUV-o kloców to może i tak ale sam układ kierowniczy z tą super "precyzją" dla tego typu aut raczej by mnie to długo falowo wkurzało - nonstop korekty kierownicą w czasie jazdy , ten układ jest zbyt bezpośredni i czuły jak na SUV-a no ale to moja subiektywna opinia
|
2. Kolego.
Doucz się i zapamiętaj - w Veloce masz całą deskę obszytą skórą, w Veloce Ti również. Widac, ze tego auta na oczy nie widziałeś, a do pisania bzdur jesteś pierwszy.
Veloce prezentuje swietny poziom, w niedostępnym już Veloce Ti dochodzi obszycie alcantara foteli oraz elementy z karbonu w środku, w Veloce zamiata karbonu masz prawdziwy metal.
3. Antyczne oświetlenie? O czym ty piszesz? Swieci bardzo dobrze i mocno. Matrixy ba pewno lepsze, tylko kolego bez wiedzy dowiedz się jakie gdzie są dokładnie światła, bo w BMW 3 wycofali pełne lasery, a w najnowszym Merolu C za 270 tys są za gruba dopłata.
4. Jestem na grupie Alfy od dawna - nie ma dramatu, czasami się duperel trafiają, ale nie ma jakiejś wysokiej awaryjności. Znowu piszesz o czymś, o czym nie masz pojęcia.
5. Jak zwykle bzdury. Wlacz otomoto to się przekonasz. Ile można być ignorantem bez wiedzy?
Mam z tylu fotele w skórze w Giulii Veloce za 188 tys zł. Chcesz zdjęcie? Daj maila.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk