View Single Post
Stary 12-07-2022, 19:29   #8571
zalezi
Zablokowany

Model: Suzuki Swift
Silnik: 1.3
Rocznik: 2007
Domyślnie Odp: Mondeo 2015 vs konkurencyjne auta

Cytat:
Napisał Woytas Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
jak ja lubię takie drobne niuanse i próby wmawiania komuś , że na oczy auta nie widział lub nie klikał konfiguratora , pomijam , że Alfa pozmieniała pakiety i podniosła cenę od MY22

to może usystematyzujmy bo nie wiem kto tu cennika nie widział aktualnego czy konfiguratora Veloce zaczyna się od 250K , deskę obszytą skórą uzyskasz jak dodasz pakiet premium za 11K ( we wcześniejszy MY o ile pamiętam coś około 4k ) , do tego dołożysz pakiet asystentów za 7K i masz wyjściowo alfa za prawie 270K ile Ci auto zrabatowali ?

standardowo deskę obszytą skórą ma Estrema zaczynająca się od 277K reszta niższych wersji na siłę wciskane "telefony" , których zapewne nikt nie zamawiał a trzeba magazyny wyczyścić .. coś jeszcze dodasz ?

a co do usterek .. duperele typu MA .. ludzie latają zmieniać olej co 7-10 tyś a i tak potrafią paść w przedziale 40-100 tyś km ... ile kosztuje taka duperela może dopisz ..

powtarzam to nie jest złe auto ale w stosunku do BMW zwyczajnie za drogie , trzeba być naprawdę wielkim fanem , żeby wybrać Gulie zamiast np. 330i

Ta Giulia tez biedna?

https://www.otomoto.pl/oferta/alfa-r...-ID6ELBvM.html

Pakiet Premium, Asystent Kierowcy Plus, lampy 35W. Ciężko nazwać ja biedakiem.

A teraz pokaże Ci jakie BMW możesz kupić od ręki :

Jakieś pytania?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Ostatnio edytowane przez jvc ; 13-07-2022 o 07:50 Powód: za duże zdjęce
zalezi jest offline   Odpowiedź z Cytatem